Leseni didakti─Źni pripomo─Źki Radovedne┼ż

V sodelovanju z otroki in u─Źitelji razvijamo lesene pripomo─Źke , ki pomagajo otrokom skozi igro osvajati znanja iz podro─Źja jezika, matematike, socialnih veš─Źin. Didakti─Źna vrednost je nadgrajena z navodili uporabe, ki jih je za vas napisala profesorica razrednega pouka z dolgoletnimi izkušnjami neposrednega dela z otroci.

Pou─Źno

Didakti─Źni pripomo─Źki Radovedne┼ż nudijo otrokom stimulativno okolje in jih skozi igro spodbujajo pridobivati razli─Źna znanja.

Pou─Źno. Prakti─Źno. Slovensko.

Didakti─Źni pripomo─Źki Radovedne┼ż nudijo otrokom stimulativno okolje in jih skozi igro spodbujajo pridobivati razli─Źna znanja. Vsi pripomo─Źki so skladni, se dopolnjujejo in sledijo otrokovim sposobnostim. Jezikovne kocke otrokom omogo─Źajo prvi stik s simboli, ─Źrkami in jezikovnim izra┼żanjem skozi preprosto igro ┼że od 10 meseca dalje. Enake simbole in ─Źrke spoznava tudi pri igri spomina, kasneje jih lahko pri─Źne zlagati v besede s stavnico. Na koncu pa se nau─Źijo še pravilnega zapisa vseh ─Źrk. Prav tako omogo─Źamo otrokom stopenjsko u─Źenje osnov geometrije, števil in  ra─Źunskih operacij skozi igro. Vsi pripomo─Źki so namenjeni prijemanju, zlaganju, razvrš─Źanju in omogo─Źajo u─Źenje s pomo─Źjo vida, sluha in tipa.